17 Mayıs 2014 Cumartesi

Türkiye Yapımlı Android Oyunlar - 1.Bölüm

   Bildiğiniz  üzere Google Play'de yüzlerce uygulama var.Bizim ülkemizin insanlarıda durmamış kendilerini bu sektöre atmışlar.Hadi hep birlikte bunları görelim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Alper.Manuganu  1)Manuganu

   Her ne kadar ilk duyduğumda adını bile öğrenmem 1 haftamı aldııysa da çok iyi bir oyun olduğunu söylemek zorundayım.Hatırladığım kadarıyla 10 milyonun üzerinde indirilme yapılmıştı.Umarım geliştiricisi olan Alper Sarıkaya durmaz ve bizlere böyle güzel oyunlar sunmaya devam eder.
  Oyun bir platform oyunu ve 3 boyutlu.Hoplayarak zıplayarak engelleri aşıyoruz ve sona ulaşmaya çalışıyoruz.Çok zor olmasada çok zevkli bir oyun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Alper.GravityProject

  2)Gravity Project 

  Yine Alper Sarıkaya'nın elinin deydiği Gravity Project.Bildiğim kadarıyla bunu bir grupla yapmıştı.Bu oyunun kendim de pek beğenemedim.Mekanikleri biraz sorunlu gibiydi.Ama yine de oynanabilir bir oyundu.BU oyunda başarı yakalamış ve 1 milyonun üzerinde indirilmeye sahip olmuştur.

  Endless bir oyun olan Gravity Project duvarlarda gezinmemizi sağlıyor.Engellerden geçmemiz için koştuğumuz duvarı değiştirip eğilmemiz gerekebiliyor.Bence kesinlikle oynamalısınız.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvee.escapefromrikonfree

3)Escape From Rikon

 Bu oyunumuz klasik bir endless oyun güzel çok inceleyemedim fakat çoklu oyuncu olduğu yazılmış indirme sayısıda yüksek.Oynamanız gerekir diye düşünüyorum.



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igamestr.mirroland

 4)MirrorLand

   Kadir İleri Beyin 3 aylık çalışması ile hazırlamış olduğu mirrorland karşınızda.Adıda üstünde olduğu gibi platformu ayna olarak kullanıp öteki tarafa geçiyoruz.Oradan yolumuza devam ederek sona ulaşuyoruz.Güzel olmasına karşın 1000-5000 arası indirilmiş bence biraz sahip çıkmalıyız.

Bu günlük bu kadar 2.Bölüm için bizi takip edin.


Yazar:Emirhan Gümüş

0 yorum:

Yorum Gönder